Steeds bezig om je huis te veranderen en op te vrolijken met accessoires? Dan ben je op de afdeling In Home aan het goede adres. Met merken als: PTMD, Riverdale, COCO maison en By-Boo geef je je huis elke keer weer een nieuwe look.

PTMD

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van de collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD steeds een verrassende collectie in de huiskamers van klanten. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

COCO maison

Jezelf thuis voelen in je interieur, je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt. De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. En precies dat is waar wij jou mee helpen! Met the beautiful decoration brand COCO maison geven wij jou een plek die laat zien wie jij écht bent en waar niet alleen jij je thuisvoelt, maar waar ook jouw vrienden en familie een gezellige plek vinden om tot rust te komen. 

By-Boo

Elke nieuwe collectie verwonderd By-Boo je met nieuwe materialen, vormen en kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends. Speciaal ontworpen voor jou. Om je te inspireren en je huis te laten stralen.

Riverdale

Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven.