Landelijk Wonen

De mooiste landelijke meubels en accessoires hebben een mooi plekje op onze afdeling Landelijk Wonen. Hier vind je de echte landelijke sfeer op verschillende manieren. Zo bieden wij romantische meubels en geven we een moderne draai aan landelijk wonen. Neem een kijkje bij onze prachtige merken als UrbanSofa, PTMD, Karpi en Dopmeijer!

UrbanSofa

Onze UrbanSofa showroom is de grootste showroom van Drenthe! Wij zijn namelijk premium dealer. Het woonmerk UrbanSofa laat je kiezen uit talloze opties. Elke UrbanSofa bank of fauteuil is naar iedere woonkamer te personaliseren. Ook vind je hier een grote hoeveelheid landelijke eettafels.

Bruuts

Een eigen label voor UrbanSofa's eigen tafelcollectie: Bruuts Design By Nature! Je hebt ze vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe eettafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt. Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

PTMD

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van de collectie.

Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD steeds een verrassende collectie in de huiskamers van klanten. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

Karpi

Karpi Group ziet het als haar missie om topkwaliteit karpetten te produceren en te leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. “De prijs moet net zo indrukwekkend zijn als het karpet zelf.” Karpi focust op vernieuwing en innovatie. Dit betekent dat zij constant bezig zijn met trendonderzoek en altijd de wereld afspeuren naar nieuwe woonideeën. Dit stelt hen in staat trends te spotten nog voordat ze wereldwijd bekend zijn. Zo zijn de karpetontwerpen en designs van Karpi altijd on trend.