Hou je van een kleurrijk en uniek interieur? Dan is onze Modern & Design afdeling iets voor jou! Met merken als: bert plantagie, Bree's New World, Interstar en Passe Partout.

Bert Plantagie

Op onze Modern & Design afdeling vind je het Nederlandse designmerk bert blantagie. De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. De collectie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen.

Passe Partout

De visie van het Belgische merk Passe Partout is "genieten van het leven". Zij zoeken steeds naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Daarmee ontwikkelen ze sofas, tafels, stoelen, fauteuils en nog veel meer, allemaal handgemaakt in Europa. Iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, komt terecht bij Passe Partout. Je vindt Passe Partout op de tweede verdieping bij Schippers Woonwereld. 

Bree's New World

Bree’s New World, trendsetter in design meubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelt Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten. Daarbij zetten ze in op lef en veelzijdigheid. Je wordt niet beperkt tot één type interieur. Het resultaat is een zeer uiteenlopende, gedurfde meubelcollectie, zowel qua ontwerp als materiaalgebruik. Strak, modern, industrieel, design, organisch, retro of landelijk, al deze termen zijn van toepassing op de meubelen van Bree's New World.

Interstar

Wie een kast van Interstar heeft, hoort bij de Interstarfamilie. Een familie die  graag inspireert en verrast, met grote lijnen en kleine details, met verfijnd raffinement en prikkelende inventiviteit. Interstar is altijd bezig met het vernieuwen van de collectie. Samen met de ontwerpers wordt gezorgd dat op het gebied van afwerking, nieuwe kleuren en nieuwe elementen de collectie met zijn tijd mee gaat!