Blogs

Woontrend 2023: Cluttercore

De woontrend Cluttercore betekent een georganiseerde chaos gecombineerd met veel persoonlijkheid. Het minimalisme in het interieur wordt toegejuicht bij voorgaande woontrends zoals bij de woontrend Japandi, maar dit is het tegenovergestelde bij de Cluttercore woontrend. Een interieur in de Cluttercore woonstijl straalt persoonlijkheid uit, met veel bonte kleuren, prints en veel verschillende (vintage) fotolijstjes. Bij deze woontrend gaat het juist niet om alles perfect met elkaar te matchen, want juist tegenstrijd in kleuren, prints en vormen zijn helemaal in.

Goed nieuws... Want dat betekent dat je even niet hoeft na te denken over het perfect matchen van jouw nieuwe bank. Jouw eigen persoonlijke souvenirs, fotolijstjes of oude kast combineren met verschillende kleuren en opstellingen kan niet gek genoeg. Daarbij is het de kunst om het een georganiseerde chaos te creëren: wie daag jij uit om samen aan de slag te gaan?

Bekijk hier alle Cluttercore ideeën op Pinterest. 

Gepubliceerd op: 11 mei 2023

Chris de Roo 70!

Onze medewerker Chris de Roo is 70 jaar! Je bent vast eens geholpen door Chris, na heel wat werkzame jaren is hij nog steeds te vinden bij Schippers Woonwereld. Je kunt Chris herkennen als betrouwbare en gewaardeerde medewerker, maar ook als groot FC Emmen fan, grappenmaker en als trotse Emmenaar. Wij waarderen Chris zijn jarenlange inzet, professionele inzicht en zijn grote vakkennis enorm! 

Chris, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en nog vele jaren gewenst. 

Gepubliceerd op 29 maart 2023