Dé budgetwoonwinkel in Drenthe

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Als je op zoek bent naar meubelen die in je budget passen, breng dan zeker een bezoekje aan onze budgetwoonwinkel in Emmen, Drenthe. Vind je de prijzen van luxe meubelwinkels te duur, maar wil je wel een interieur van kwaliteit? Stop met zoeken. Wij zijn Schippers Woonwereld en wij hebben meubelen voor ieder budget. Met 15.000 m² aan winkeloppervlakte vind je gegarandeerd je nieuwe eetkamerstoelen, hanglampen of een mooi vloerkleed voor een aantrekkelijke prijs. Kortom: je vindt het allemaal in onze budgetwoonwinkel in Emmen. Ook als je in Friesland, Groningen of Overijssel woont, kun je bij onze budgetwoonwinkel terecht.

Kwaliteitsmeubelen in onze budgetwoonwinkel in Emmen, Drenthe

Wil je verzekerd zijn van goede kwaliteitsmeubelen in huis? Kom dan eens langs bij onze budgetwoonwinkel in Drenthe. Onze budgetwoonwinkel is ook goed bereikbaar vanuit Friesland, Overijssel of Groningen. Bij onze winkel kun je mooie meubelen uitzoeken voor je nieuwe huis. Je kunt de stoffen voelen en de materialen eens goed bekijken. Zo weet je zeker dat de meubelen die je elke dag in huis ziet staan van goede kwaliteit zijn. Of je nu veel tijd thuis doorbrengt of niet, het is belangrijk dat de meubelen helemaal naar je zin zijn. Wij werken in onze winkel alleen met merken van kwaliteit en dus heb je je nieuwe bankstel of fauteuil niet alleen voor een mooie prijs, maar is het ook duurzaam.

Persoonlijk advies in Emmen bij onze budgetwoonwinkel

Als je nog twijfelt over hoe je interieur één geheel kan worden, helpen we je daar graag mee. Een nieuw interieur is een grote stap en waarschijnlijk blijven de meubelen lang in je interieur staan. Ook als je simpelweg niet weet welk merk goed bij jouw wensen past, zoeken we graag met je mee. Wij zijn gespecialiseerd in meubelen die je voor een voordelige prijs kunt kopen en we geven je persoonlijk advies in onze budgetwoonwinkel in Emmen. Weet je bijvoorbeeld al naar wat voor stijl je op zoek bent voor jouw interieur? Of wil je misschien stijlen mixen? Dat kan ook erg leuk zijn. Laten we het er over hebben in onze budgetwoonwinkel in Drenthe en bezoek ons vanuit jouw provincie, zoals Groningen, Friesland of Overijssel. Zien we je binnenkort in onze meubelwinkel in Drenthe?

Kom langs bij onze budgetwoonwinkel

Bij onze interieurwinkel in Drenthe zit je goed voor je budgetwoonwensen. En vanwege het grote formaat van onze budgetwoonwinkel, loont het zich ook om ons op te zoeken vanuit Friesland of Overijssel. Je bent bij ons de hele dag zoet. Onze budgetwoonwinkel is bijvoorbeeld in minder dan een uur te bereiken vanuit de stad Groningen of Zwolle. Kom je bij ons langs? We helpen je graag aan goedkope meubelen die je erg blij gaan maken. Bekijk onze openingstijden en kom langs. Bel naar 0591-634040 als je nog vragen hebt en doe inspiratie op in onze folders. Tot snel!

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields