• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

Kom je veilig bij ons woonwinkelen?

Beste klant,

We zitten veel thuis in deze gekke tijd en daarom begrijpen wij maar al te goed dat het belangrijk is dat je op een fijne plek bent.
Wil je juist nu je huis nóg sfeervoller maken of misschien zelfs helemaal omgooien? Wij zijn er voor jou! Open op de reguliere openingstijden.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen, met het oog op jouw gezondheid en die van iedereen binnen onze organisatie. Daarbij laten we ons adviseren door de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers met griep- of verkoudheidsverschijnselen zijn uit voorzorg niet aanwezig. Mocht je zelf COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten hebben, dan ontvangen we je graag op een ander moment in onze winkel of komen we op een ander moment bij je thuis.

Deurklinken, pinautomaten en de diverse gemeenschappelijke ruimtes worden regelmatig en extra nauwkeurig schoongemaakt.

Normaal gesproken ontvangen we je met een warme handdruk, maar dit beperken we nu tot een vriendelijke groet op een afstand van minimaal 1,5 meter.

Heb je bij ons een afspraak gemaakt om meubels te leveren of af te halen en je hebt COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten, dan verzoeken we je vriendelijk om deze afspraak af te zeggen. We maken dan op een ander tijdstip een nieuwe afspraak.

Als je dit voorjaar net lekker bezig bent met je interieur, hopen we dat, gezien onze genomen maatregelen, je gewoon met een fijn en veilig gevoel bij ons binnenstapt.

Wil je liever niet naar onze winkel toe? Je kan 24/7 winkelen op:


www.budgethomestore.nl

www.hendersandhazel.nl

www.xooon.nl

www.cocomaison.nl


Blijf gezond en pas goed op elkaar!


Met vriendelijke groet,

Team Schippers Woonwereld

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden

Schippers Meubelen