Comfortabele eetkamerstoelen in Emmen

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Bestel de eetkamerstoelen van onze meubelwinkel in Emmen voor als je je 's avonds aan tafel schuift met je partner of familie na een lange dag werken, en je je graag comfortabel wil voelen. Het is daarom belangrijk dat je stoelen hebt die lekker zitten, zodat je lang kunt tafelen en kunt genieten van je gezelschap. Ook niet onbelangrijk is de stijl van de eetkamerstoel die je in Emmen koopt. In onze interieurwinkel in Drenthe bieden wij eetkamerstoelen aan voor elke smaak. Ga je voor industrieel, modern, Scandinavisch of iets anders? Ontdek het bij Schippers Woonwereld.

Eetkamerstoelen voor iedereen in de omgeving van Overijssel tot aan Emmen

Wij bieden eetkamerstoelen in Emmen voor elk gezin, voor jong en oud. Zo hebben we eetkamerstoelen met een heerlijke zitting en rugleuning, als comfort belangrijk is voor jou. Bij UrbanSofa worden de stoelen voor je gemaakt met extra opties, zoals de Amy-eetkamerstoel. Deze eigentijdse gecapitonneerde stoel is beschikbaar in meerdere kleuren en de details kunnen worden aangepast. Ook hebben we stoelen voor kinderen die wel eens eten laten vallen. Heb je jonge kinderen die nog weleens met het eten spelen? Dan raden we eetkamerstoelen aan die je goed schoon kunt houden. Zoals de stoere, leren eetkamerstoel Bryan van UrbanSofa: een industriële stoel die goed gecombineerd kan worden met andere aspecten van je interieur. Of een hippe stoel van BePureHome. Je vindt deze eetkamerstoelen in Drenthe en we zijn ook goed bereikbaar vanuit Overijssel.

Eetkamerstoelen en barstoelen in Drenthe

Weet je al welke eetkamerstoelen je graag wil? Daar zijn we blij om! Je kunt ook de barstoelen in dezelfde stijl kopen als de eetkamerstoelen uit Drenthe. We hebben barstoelen in ons assortiment van al onze merken en in alle woonstijlen. Deze barstoelen kun je matchen met je eetkamerstoelen. Zo past je kookeiland perfect bij je eethoek. Als je aan het koken bent, kan je gezelschap op de barstoel genieten met een wijntje en een kaasplateau. Of andersom, natuurlijk. Stel uw eetkamerstoelen nu op uw eetkamertafel af en laat alles met elkaar matchen. Bekijk bijvoorbeeld de tafels van Henders & Hazel. Wij staan klaar om je te helpen met eetkamerstoelen in Emmen. Vanuit Overijssel ben je binnen 50 minuten bij ons.

Kom langs in Drenthe voor jouw eetkamerstoelen

Met 15.000 m² aan oppervlakte, hebben we absoluut de eetkamerstoelen die je graag wil. Je vindt ons in Emmen. Onze woonwinkel ligt aan de A37 en is ook goed te bereiken vanuit Zwolle. Als je eetkamerstoelen zoekt en in Overijssel woont, kun je het beste doorrijden naar Emmen. Je parkeert gratis voor de deur. Neem je graag nog contact met ons op, voor je onze winkel bezoekt? Schroom dan niet om te bellen naar 0591-634040. Bekijk ook onze folders voor ons actuele aanbod.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields