Dineren aan jouw nieuwe eetkamertafel uit Emmen

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

De mooiste eetkamertafel bestel je bij Schippers Woonwereld in Emmen. Ook als je in Groningen woont, kan je bij ons terecht. Kom alleen bij ons langs of met familie of vrienden. Een eetkamertafel is een belangrijk element van je woonkamer. Eentje die niet te missen is in je interieur. De eetkamertafel is waar de goede gesprekken plaatsvinden en waar heerlijke maaltijden genuttigd worden. Ben je op zoek naar een nieuwe eetkamertafel in Emmen of Groningen? Je bent van harte welkom in onze winkel!

Een eetkamertafel kopen die past bij de stoelen, vind je bij onze meubelwinkel in Emmen

Heb je al eetkamerstoelen die je wilt houden, maar wil je wel graag een nieuwe tafel? Dat kan natuurlijk. Als je een eetkamertafel gaat kopen in Emmen, kan de tafel gecombineerd worden met de stoelen. Je kunt dan het beste kijken in welke stijl de stoelen zijn, en van welk materiaal. Wanneer jouw stoelen bijvoorbeeld ronde houten poten hebben, is het mooi om een nieuwe tafel met hetzelfde onderstel te kopen. Maar wat je ook kunt doen, is mix & match. Probeer bijvoorbeeld een leuke eetkamertafel te vinden in Emmen die een andere stijl heeft. Denk hierbij aan ouderwetse houten stoelen met een moderne tafel of een tafel met een zwart stalen onderstel en robuust tafelblad; een echt vtwonen-meubel. Wij helpen je graag met je keuze voor jouw nieuwe eetkamertafel voor je woning in Drenthe of Groningen in onze winkel in Emmen.

Veel soorten eetkamertafels in Emmen

Voordelige eetkamertafels, moderne design eetkamertafels, strakke houten eetkamertafels; we hebben een heel groot assortiment aan tafels en voor iedereen wat wils. Of je nu een klassiek interieur hebt, een krappe woonkamer of een hele specifieke smaak hebt: bij ons in Emmen vind je de eetkamertafel die je blij gaat maken in de stijl die past bij jouw huis, of je nu woont in Emmen of in Groningen. Met 15.000 m² aan woonoppervlakte in onze winkel, vind je absoluut jouw nieuwe eetkamertafel in Emmen. Ook als je op een budget bent, kun je bij ons terecht. We hebben namelijk ook een budgetwoonwinkel in Emmen.

Koop je tafel bij onze winkel

Heb je de hoogte van jouw huidige eetkamertafel al opgemeten? Dat is wel handig als je dezelfde stoelen behoudt. Kom bij ons langs en koop jouw eetkamertafel in Emmen. Wij hebben een grote woonwinkel van 15.000 m² waar we je graag welkom heten. Je bent vanaf Groningen binnen een uur in onze winkel voor jouw nieuwe eetkamertafel. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw keuze. Ze zijn getraind in het vak en weten van de laatste trends, welke je ook vindt in onze folders. Zien we jou snel bij Schippers Woonwereld? Bel naar 0591-634040 als je nog vragen hebt.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields