Hippe meubels van de laatste collectie in Drenthe

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Bij Schippers Woonwereld in Emmen gaan we met de trends mee. Je hebt zo altijd meubels van de laatste collectie. Of je nu op zoek bent naar een dressoir of een lampenkap, bij ons in Drenthe vind je altijd hippe meubels van het seizoen. Koop de laatste collectie trendy meubels en geniet van hippe meubels die goed staan in jouw interieur. Hoe vind je hippe meubels in Drenthe? Dit vertellen we je graag.

Kom langs in Drenthe voor hippe meubelen

Kom langs in onze winkel en loop langs onze afdelingen. Je kunt je wanen in verschillende woonwerelden en kijkt jouw ogen uit. Dit is de beste manier om in contact te komen met de trends van dit seizoen. Wat valt je op in de winkel? Zijn er bepaalde materialen of stijlen die je aanspreken? Iedereen heeft een eigen smaak en om jouw hippe meubels te vinden in Drenthe, kun jij je het beste goed oriënteren in de winkel. Zie je al iets leuks?

Laat je persoonlijk informeren over de hippe meubelen in Drenthe

Spreek onze medewerkers aan. Zij zijn getraind in het veld van meubels en trends. Daarom kunnen ze jou vertellen wat er nu hip is en welke meubels er net binnen zijn. De nieuwe collectie wordt met jou besproken. Weet je al waar je naar op zoek bent? Laat onze medewerkers je helpen om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe hippe meubels in Drenthe. Als je gespecialiseerd advies wilt inwinnen, kun je ook een afspraak maken voor 3D-interieuradvies in onze winkel. Wij maken dan een interieurplan met jouw nieuwe meubels, dat je in 3D kunt zien. Zo komt jouw nieuwe interieur al tot leven!

Plaats de bestelling van jouw hippe meubelen uit Drenthe

Ben je klaar om jouw hippe meubels te bestellen in Drenthe? Of wil je er nog even over nadenken? Als de bestelling geplaatst is, worden de meubels voor jou gemaakt. Sommige meubels zijn op voorraad en kun je meteen meenemen. Je kunt dan meteen genieten van jouw nieuwe hippe meubels. Zien we je snel in onze winkel in Emmen? Je bent van harte welkom bij Schippers Woonwereld. Wij zijn elke dag geopend en hebben op donderdag een koopavond. Zo heb je extra lang tijd om jouw hippe meubels uit te kiezen. Hopelijk tot snel! Heb je tussentijds nog vragen? Bel dan gerust naar 0591-634040 en bekijk onze folders voor interieurinspiratie.

Anderen bekeken ook:

Meubeloutlet Emmen | Woonaccessoires Drenthe | Interieurwinkel Emmen

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields