Hippe meubelen van de laatste collectie in Drenthe

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Bij Schippers Woonwereld in Emmen gaan we met de trends mee. Je hebt zo altijd meubelen van de laatste collectie. Of je nu op zoek bent naar een dressoir of een lampenkap, bij ons in Drenthe vind je altijd hippe meubelen van het seizoen. Koop de laatste collectie trendy meubelen en geniet van hippe meubelen die goed staan in jouw interieur. Hoe vind je hippe meubelen in Drenthe? Dat vertellen we je graag!

Kom langs in Drenthe voor hippe meubelen

Kom langs in onze winkel en loop langs onze afdelingen. Je kunt je wanen in verschillende woonwerelden en je ogen uitkijken. Dit is de beste manier om in contact te komen met de trends van dit seizoen. Wat valt je op in de winkel? Zijn er bepaalde materialen of stijlen die je aanspreken? Iedereen heeft een eigen smaak en om jouw hippe meubelen te vinden in Drenthe, kun je je het beste goed oriënteren in de winkel. Zie jij al iets leuks?

Laat je persoonlijk informeren over de hippe meubelen in Drenthe

Spreek onze medewerkers aan. Zij zijn getraind in het veld van meubelen, trends en woonstijlen. Daarom kunnen ze je vertellen wat er nu hip is en welke meubelen er net binnen zijn. De nieuwe collectie wordt met je besproken. Weet je al waar je naar op zoek bent? Laat onze medewerkers helpen om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe, hippe meubelen in Drenthe. Als je gespecialiseerd advies wil inwinnen, kun je ook een afspraak maken voor 3D-interieuradvies in onze winkel. Wij maken dan een interieurplan met jouw nieuwe meubelen, dat je in 3D kunt zien. Zo komt jouw nieuwe interieur tot leven!

Plaats de bestelling van jouw hippe meubelen uit Drenthe

Ben je klaar om jouw hippe meubelen te bestellen in Drenthe? Of wil je er nog even over nadenken? Als de bestelling geplaatst is, worden de meubelen voor je gemaakt. Sommige meubelen zijn op voorraad en kun je meteen meenemen. Je kunt dan meteen genieten van jouw nieuwe hippe meubelen. Zien we je snel in onze winkel in Emmen? Je bent van harte welkom bij Schippers Woonwereld. Wij zijn elke dag geopend en hebben op donderdag een koopavond. Zo heb je extra lang tijd om jouw hippe meubelen uit te kiezen. Hopelijk tot snel! Heb je tussentijds nog vragen? Bel dan gerust naar 0591-634040 en bekijk onze folders voor interieurinspiratie.

Anderen bekeken ook:

Meubeloutlet Emmen | Woonaccessoires Drenthe | Interieurwinkel Emmen

 

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields