Ontvang interieuradvies in Emmen

U gaat binnenkort verhuizen of u wilt uw huis opnieuw inrichten? U heeft uw oog laten vallen op nieuwe meubels uit onze collectie? U weet wat u wilt want voor de inrichting van uw nieuwe interieur heeft u allerlei ideeën verzameld? U ziet het resultaat al bijna voor u, maar u heeft nog wel een aantal vragen? Hoe richt u de woon- of eetkamer het beste in? En hoe groot kan uw nieuwe bank of tafel zijn? Hoe kunnen de nieuwe meubels gecombineerd worden met de bestaande meubels? Welke materialen en kleuren passen goed bij uw interieur? We bespreken dit graag met u tijdens ons gesprek over interieuradvies in Emmen bij Schippers Woonwereld.

Maak een afspraak voor interieuradvies

Form fields

Uw interieuradvies op maat in Emmen

Samen met u zoeken we naar de antwoorden op uw woonvragen. Op onze website kunt u veel meubels zelf samenstellen en personaliseren. Met onze 3D-ontwerptool gaan we nog een stap verder. En samen met onze gespecialiseerde adviseur brengen we uw woning- en interieurwensen in kaart. Het eindresultaat is een levensecht 3D-interieurontwerp dat volledig is afgestemd op uw persoonlijkheid, levensstijl, woon- en comfortwensen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons interieuradvies in Drenthe? Maak dan een afspraak voor ons advies in Emmen voor de nieuwe inrichting van uw interieur.

Wij zetten de koffie klaar

Een huis moet vooral een warm thuis zijn, een plek waar de sfeer volledig bij je past en waar tijd en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn.

Tijdens een afspraak met onze interieurstylisten geldt dit ook. Maak jij een afspraak, dan zetten wij de koffie klaar!

Samen ontwerpen

Onze interieuradviseurs hebben gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties en een uitgebreide kennis van materialen en producten. Ze ontwerpen een interieur waarin jij jouw eigen smaak en voorkeur meteen herkent. Alles voor een origineel interieur waar jij je meteen thuis voelt.

Een prettig eindresultaat

Natuurlijk is jouw inbreng leidend voor het ontwerp, maar ons team verrast je graag met suggesties en oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht.

Het eindresultaat is een interieur waar je je prettig en ontspannen voelt, met familie en vrienden en ook als je alleen thuis bent.

Interieuradvies in Emmen in vier stappen

Maak een afspraak bij onze winkel. Kies een dag en tijdstip die voor u uitkomen. Eventueel kunt u een plattegrond, afmetingen en foto’s van de ruimte die u wilt herinrichten uploaden. Zo bent u goed voorbereid op uw interieuradvies in Drenthe.

Tijdens de afspraak in de winkel bespreekt u uw wensen met onze adviseur. Samen bekijken jullie de meubelcollecties in de winkel. Heeft u uw favorieten al uitgezocht op de website? Of misschien heeft u voorafgaand aan uw interieuradvies al meubels gepersonaliseerd? Neem uw wensenlijst mee naar uw afspraak voor interieuradvies in Emmen.

Een eerste 3D-ontwerp wordt gemaakt. Wat vindt u ervan? Stap voor stap zet u samen met onze adviseur in Emmen uw woonwensen en het advies om in een interieur dat bij uw wensen voor de inrichting past.

Het ontwerp is klaar. U heeft nu een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe interieur eruit kan zien, dankzij ons interieuradvies in Emmen. U ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van uw virtuele (woon)kamer. U kunt hier nog rustig naar kijken om het te laten bezinken of u kunt meteen aan de slag. We bestellen de nieuwe meubels graag voor u.

Kom langs in onze winkel voor

Klinken de bovenstaande stappen u goed in de oren en heeft u interesse in interieuradvies in Drenthe? Plan dan vandaag nog uw bezoek en ontvang advies over de nieuwe inrichting van uw interieur in Emmen. Heeft u vooraf nog vragen? Bel dan naar 0591-634040, we staan u graag te woord. Bekijk in de tussentijd onze folders en kom achter de nieuwste woontrends.

Anderen bekeken ook:

Grote meubelzaken Emmen | Meubeloutlet Emmen | Eetkamerstoelen Emmen