Maak jouw droom werkelijkheid

Interieuradvies

Ontvang interieuradvies bij Schippers Woonwereld

Voor interieuradvies kom je naar onze woonwinkel in Emmen, Drenthe. Hier word je verder geholpen door de interieur stylisten van Schippers Woonwereld. We bespreken dit graag bij een interieuradvies in onze winkel in Emmen, onder het genot van een kopje koffie. Zo krijg je persoonlijk advies speciaal voor jouw woonruimte.

Jouw interieuradvies op maat bij Schippers

Samen zoeken we naar de antwoorden op jouw woonvragen. Samen en op onze website kun je veel meubelen zelf samenstellen en personaliseren. Met onze 3D-ontwerptool gaan we nog een stap verder... Samen met onze interieur stylisten brengen we jouw woning en interieur wensen in kaart. Het eindresultaat is een 3D-interieurontwerp dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijkheid, levensstijl, woon- en comfortwensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons interieuradvies bij onze winkel in Emmen? Maak dan een afspraak voor advies in onze meubelwinkel in Emmen voor de nieuwe inrichting van jouw interieur. Dit advies is altijd gekoppeld aan jouw persoonlijke budget, want onze woonwinkel heeft meubelen voor verschillende woonstijlen en voor ieder budget.

Interieuradvies bij Schippers in een paar stappen

Maak een afspraak bij onze winkel. Kies een dag en tijdstip die voor jou uitkomen. Eventueel kun je een plattegrond, afmetingen en foto’s uploaden van de ruimte die je wilt herinrichten. Zo ben je goed voorbereid op jouw interieuradvies bij Schippers Woonwereld Emmen, Drenthe.

Tijdens de afspraak in de winkel bespreek je jouw interieur wensen met onze adviseur. Samen bekijken jullie de meubelcollecties in de winkel. Heb je je favorieten al uitgezocht op de website? Of misschien heb je voorafgaand aan jouw interieuradvies al meubelen gepersonaliseerd? Neem je wensenlijst mee naar de afspraak voor het interieuradvies.

Een eerste 3D-ontwerp wordt gemaakt. Wat vind je ervan? Stap voor stap zet je samen met onze adviseur jouw woonwensen en het advies om in een interieur dat bij jouw wensen voor de inrichting past.

Vervolgens is het ontwerp klaar.  Je hebt nu een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit kan zien, dankzij ons interieuradvies in Drenthe. Je ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van jouw virtuele kamer. Daarna kun je hier nog rustig naar kijken om het te laten bezinken of je gaat meteen aan de slag. Wij bestellen de nieuwe meubelen graag voor je. Je hebt de eetkamerstoelen, banken, tafels of andere meubelen snel binnen.

Wat kost een interieuradvies?

Een persoonlijk interieuradvies kost bij ons €149,-. Maar wanneer je binnen 3 maanden een aankoop van minimaal €1500,- doet bij Schippers Woonwereld, worden de kosten van je interieuradvies op je aankoopbedrag in mindering gebracht.

Wat hebben wij van jou nodig?

  • 1. Een plattegrond of schets met de afmetingen van jouw woonruimte;                                                                             
  • 2. Afmetingen van deuren en ramen die zich in de ruimte bevinden;                                                                            
  • 3. Foto's van bijzondere elementen die zich in de ruimte bevinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een unieke vloer, speciale wandbekleding of een schilderij waar je aan gehecht bent.

Maak een afspraak voor interieuradvies

Form fields

Kom langs in onze winkel voor interieuradvies

Klinken de bovenstaande stappen goed en heb je interesse in een interieuradvies bij onze winkel Schipper Woonwereld in Emmen, Drenthe? Mail ons dan via het bovenstaande formulier. Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 0591-634040. We staan je graag te woord. Bekijk in de tussentijd onze folders voor inspiratie en ontdek de nieuwste woontrends.