Ontwerp jouw ideale woonkamer met Schippers Woonwereld!

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je huis opnieuw inrichten? Heb je je oog laten vallen op nieuwe meubelen uit onze collectie? Heb je al ideeën verzameld voor je nieuwe interieur en weet je wat je graag zou willen? Heb je het eindresultaat al bijna voor ogen, maar heb je nog wat vragen? Hoe richt je je woon- of eetkamer het beste in? Passen je nieuwe meubelen wel in de ruimte? Hoe kunnen nieuwe meubelen gecombineerd worden met de bestaande meubelen? Welke materialen en kleuren passen goed bij jouw interieur? Of heb je gewoon een beetje moeite met je interieur?

Onze interieurstylisten van Schippers Woonwereld staan voor je klaar! We bespreken dit graag met je bij een interieuradvies in onze winkel in Emmen.

Interieuradvies in Emmen in vier stappen

Maak een afspraak bij onze winkel. Kies een dag en tijdstip die voor jou uitkomen. Eventueel kun je een plattegrond, afmetingen en foto’s uploaden van de ruimte die je wilt herinrichten. Zo ben je goed voorbereid op jouw interieuradvies in Emmen, provincie Drenthe.

Tijdens de afspraak in de winkel bespreek je jouw interieurwensen met onze adviseur. Samen bekijken jullie de meubelcollecties in de winkel. Heb je je favorieten al uitgezocht op de website? Of misschien heb je voorafgaand aan jouw interieuradvies al meubelen gepersonaliseerd? Neem je wensenlijst mee naar de afspraak voor interieuradvies in Emmen.

Een eerste 3D-ontwerp wordt gemaakt. Wat vind je ervan? Stap voor stap zet jij samen met onze adviseur in Emmen jouw woonwensen en het advies om in een interieur dat bij jouw wensen voor de inrichting past.

Het ontwerp is klaar. Je hebt nu een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit kan zien, dankzij ons interieuradvies in Emmen. Je ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van jouw virtuele (woon)kamer. Daarna kun je hier nog rustig naar kijken om het te laten bezinken of je gaat meteen aan de slag. Wij bestellen de nieuwe meubelen graag voor je.

Wat kost een interieuradvies?

Een persoonlijk interieuradvies kost bij ons €149,-. Maar wanneer je binnen 3 maanden een aankoop van minimaal €1500,- doet bij Schippers Woonwereld, worden de kosten van je interieuradvies op je aankoopbedrag in mindering gebracht.

Wat hebben wij van jou nodig?

- Een plattegrond of schets met de afmetingen van je woonruimte.

- Afmetingen van deuren en ramen die zich in de ruimte bevinden.

- Foto's van bijzondere elementen die zich in de ruimte bevinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een unieke vloer, speciale wandbekleding of een schilderij waar je aan gehecht bent.

Maak een afspraak voor interieuradvies

Form fields

Jouw interieuradvies op maat in Emmen

Samen met jou zoeken we naar de antwoorden op je woonvragen. Op onze website kun je veel meubelen zelf samenstellen en personaliseren. Met onze 3D-ontwerptool gaan we nog een stap verder. Samen met onze gespecialiseerde adviseur brengen we jouw woning en interieur wensen in kaart. Het eindresultaat is een levensecht 3D-interieurontwerp dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijkheid, levensstijl, woon en comfort wensen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons interieuradvies in Drenthe? Maak dan een afspraak voor advies in Emmen voor de nieuwe inrichting van jouw interieur.

Kom langs in onze winkel voor jouw persoonlijke interieuradvies

Klinken de bovenstaande stappen je goed in de oren en heb je interesse in interieuradvies in Drenthe? Plan dan vandaag nog jouw bezoek en ontvang advies over de nieuwe inrichting van jouw interieur in Emmen. Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar 0591-634040, we staan je graag te woord. Bekijk in de tussentijd onze folders en kom achter de nieuwste woontrends.

Anderen bekeken ook:

Grote meubelzaken Emmen | Meubeloutlet Emmen | Eetkamerstoelen Emmen