De interieurwinkel in Emmen

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Welkom bij onze interieurwinkel in Emmen. Bij Schippers Woonwereld in Drenthe bieden we meubelen en accessoires voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws. Is je huis toe aan vernieuwing? Of heb je net verbouwd en ben je op zoek naar een nieuw interieur? Wij helpen je graag verder. Onze interieurwinkel in Emmen bestaat uit meerdere afdelingen die allemaal zijn toegespitst op verschillende concepten. Graag vertellen wij je wat we kunnen bieden.

Banken en fauteuils shoppen bij onze interieurwinkel in Emmen

Eén van onze afdelingen is UrbanSofa. Hier vind je, zoals de naam het al zegt, banken en sofa’s. UrbanSofa is een merk dat alles zelf produceert. Daardoor houdt dit merk de prijzen aantrekkelijk: je betaalt geen kosten voor tussenpartijen zoals groothandels en importeurs. Ook kun je hier maatwerkbanken en fauteuils vinden. Zo kun je extra comfort toevoegen aan jouw woonkamer. Niets is te gek bij dé interieurwinkel in Emmen!

Budgetinterieur shoppen bij de interieurwinkel in Emmen

Heb je een kleiner budget voor jouw interieur? Dan nodigen we je graag uit op onze budgetafdelingen. Budget Home Store is een winkel die zich toespitst op betaalbare meubelen. Veel van de collectie is op voorraad, zodat je snel kunt genieten van de meubels van deze interieurwinkels. Mocht je nog voordeliger willen winkelen, dan kan dat ook. Wij hebben namelijk ook een grote outletafdeling in onze interieurwinkel in Drenthe. Bij Pand 47 outlet kun je nieuwe meubels kopen voor gereduceerde prijzen. Voor het actuele aanbod kun je langskomen in de interieurwinkel in Emmen. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Kom langs en shop diverse merken

Henders & Hazel is een designmerk met veel variatie in meubels. Van banken tot accessoires en tafels tot vloerkleden. Dit merk, dat je vindt in onze interieurwinkel in Emmen, biedt zijn producten makkelijk aan in verschillende stijlen. Zo kun je jouw stijl uitzoeken van de website en vervolgens jouw interieur shoppen in de gewenste stijl. Je kunt natuurlijk ook stijlen en merken mixen. Alles is mogelijk bij ons! Kom je bij ons langs in Emmen? Onze medewerkers helpen je graag met jouw keuze. Heb je nog vragen voorafgaand aan jouw bezoek? Bel dan naar 0591-634040.

Anderen bekeken ook:

Budgetwoonwinkel Emmen | Meubeloutlet Emmen | Hippe meubels Drenthe

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields