google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

bert plantagie

"Een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen"

De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. In samenwerking met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder is een brede collectie neergezet met maatwerk als speerpunt. De collectie van bert plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses als duo-stoffering, onderstellen op maat en in kleur, evenals vele optionele maatvoeringen.

Design banken, fauteuils, barkrukken en stoelen

Bert plantagie gaat voor de perfecte balans tussen zitcomfort en tijdloos design. Geef jouw eetkamer net wat extra’s met de stoelen van dit designmerk. Of speel met hoogte in je interieur dankzij een bartafel met hoge barkrukken. 

Na een drukke dag plof je heerlijk neer op comfortabele banken en de stijlvolle fauteuils van bert plantagie.

Tafels van bert plantagie in Emmen

Tafels van bert plantagie zijn er letterlijk in alle soorten en maten. Van kleine bijzettafeltjes tot hoge bartafels. De tafels zijn er in verschillende kleuren en materialen.  Tevens zijn alle soorten eenvoudig te combineren. Zo zijn de salontafels ook als eettafel verkrijgbaar.

'Combineer erop los met jouw favoriete materialen, kleuren en vormen van bert plantagie.'

Stijlvol design

Kasten van Bert Plantagie verdienen de aandacht met hun stijlvolle design en bieden volop opbergruimte.

Als je op zoekt bent naar wat zachtheid in je interieur, kies dan voor kussens met pasteltinten of vrolijke prints. Vul dit aan met multifunctionele hockers als extra zitplaats, voetenbank of bijzettafel.

Kom naar onze showroom in Emmen en bekijk zelf de sfeervolle opties. We adviseren je graag over het interieur.