BKS

"Met BKS eikenhouten meubelen verrijk je je interieur"

BKS heeft verschillende collecties met tafels, stoelen, kasten en meer meubels. Deze kwaliteitsmeubelen kunnen naar wens worden samengesteld. BKS is verkrijgbaar bij Schippers Woonwereld. Kom naar de showroom in Emmen en bekijk de collectie. 

BKS meubelcollectie Aurora

Een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter, dat is meubelprogramma Aurora. Dit programma heeft een aantal bijzondere kenmerken: de verfijnde afronding, de wanden die in verstek zijn geplaatst en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

Dit programma heeft veel mogelijkheden, meerdere maatvoeringen, diverse indelingen, drie soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. Er is keuze uit de verschillende BKS afwerkingen, zoals een geschraapt bovenblad.

Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft praktisch geen noesten en heeft een rustige uitstraling.

Schippers Woonwereld heeft de ruime collectie BKS meubelen. We helpen we je graag bij het kiezen.

Strakke BKS meubels

Meubelprogramma Dover is eigentijds, modern, zwevend en heeft strakke lijnen. Dover wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). In geselecteerd zitten praktisch geen noesten in zitten en wordt speciaal geselecteerd op een rustige uitstraling.

Naast de uitgebreide mogelijkheden die het programma biedt, is het ook mogelijk om maten aan te passen of een meubel geheel naar wens te maken.

Kom langs in onze winkel in Emmen. Onze ervaren adviseurs gaan graag aan de slag om jouw persoonlijke interieur geheel naar je wensen samen te stellen.

 

De onbeperkte mogelijkheden van BKS

Met BKS kun je grenzeloos combineren en stel je zelf je droominterieur samen. Onze ervaren adviseurs staan uiteraard voor je klaar voor een passend interieurs advies.

Kom langs en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

‘Ons advies, jouw keuze!’