google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

COCO maison

"Moderne woonaccessoires die elk interieur nèt even anders maken"

Jezelf thuis voelen in je interieur, je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt. De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. En precies dat is waar wij jou mee helpen! Met the beautiful decoration brand COCO maison geven wij jou een plek die laat zien wie jij écht bent en waar niet alleen jij je thuisvoelt, maar waar ook jouw vrienden en familie een gezellige plek vinden om tot rust te komen. 

Let's introduce: COCO maison woonaccessoires

Naast Riverdale, PTMD en Blond Amsterdam, is ook COCO maison bij de In Home afdeling te vinden. Deze woonaccessoires bestaat uit onder andere: Sierkussens, vloerkleden, verlichting, kleinmeubelen, leuk wanddecoratie, vazen en nog veel meer. Ons assortiment past goed bij een Scandinavisch interieur, maar is tegelijkertijd goed te combineren met andere interieurstijlen. COCO maison is erg toegankelijk en daarnaast toch uniek!

Habufa Meubelen is het moederbedrijf van de succesvolle meubelmerken Henders & Hazel, XOOON, Happy@Home en het decoratiemerk COCO maison. Voor de ontwikkeling van deze merken volgen we de laatste trends in meubel- en decoratieland op de voet. Met 400 enthousiaste werknemers en honderden dealers in Europa zijn we continu bezig een prachtige collectie samen te stellen.