google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

De Toekomst

Comfortabele, ambachtelijke zitmeubelen

Ze zijn te herkennen aan ambachtelijk handwerk, de relaxfauteuils van De Toekomst . De comfortabele zitmeubelen kun je uitproberen bij Schippers Woonwereld. De fauteuils zijn zowel elektrisch als handmatig bedienbaar, in verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar, dus je kunt een relaxfauteuil kiezen die helemaal aansluit bij jouw wensen. Kom eens bij ons in Emmen langs.

Relaxfauteuils 

Bij meubelfabriek De Toekomst vind je zeer comfortabele zitmeubelen. Door de vele mogelijkheden en de diversiteit aan producten, kun je nagenoeg je 'eigen' persoonlijke relaxfauteuil samenstellen.

Ambachtelijk handwerk in combinatie met geavanceerde technologie garandeert een hoog niveau van vakmanschap, en productiviteit.

Elektrisch bedienbare fauteuils

De fauteuils in de Twice serie worden standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren en voorzien van een accu. Verder kunnen de voetensteun en rugleuning in allerlei posities worden gebracht. Ook is het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, verstelbaar.

De Twice fauteuils zijn verkrijgbaar is 4 maten: Extra Small, Small, Medium en Large. De Twice is er in vele uitvoeringen.

Eigentijdse, comfortabele en ergonomische fauteuils

Een fauteuil ontwerpen is nog geen garantie dat deze ook comfortabel zit. De Toekomst werkt daarom alleen samen met ontwerpers die een product creëren dat ergonomisch is, comfortabel zit en een eigentijdse uitstraling heeft. 

Kom gerust langs om verschillende fauteuils te testen! Wij adviseren je graag over welke fauteuil het beste bij jou past.