Rauch

Slaapkamermeubelen op maat

Tegenwoordig is de slaapkamer steeds meer een multifunctionele ruimte die aan jouw specifieke behoeften moet voldoen. Met de collectie van Rauch kan je dat bereiken. De Rauch kledingkasten kun je helemaal naar eigen wens aan passen. Daarnaast worden de meubels van Rauch gemaakt van hoogwaardige materialen en zien ze er mooi uit. Bezoek ons in Emmen om de collectie te bekijken. We geven je graag advies over de mogelijkheden voor jouw slaapkamer.

Rauch kledingkasten en bedden

Met haar slaapkamermeubelen biedt Rauch een op maat gemaakte oplossing voor elke slaapkamer. Rauch staat bekend om tijdloos design met esthetische eigenschappen. 

Behalve gaderobes en kledingkasten heeft Rauch ook bedden en kastjes. Door de vele mogelijkheden past een kast van Rauch altijd in jouw slaapkamerinterieur. Alles is afgewerkt met eersteklas materialen.

Nieuwsgierig naar het design? Kom eens kijken in onze showroom in Emmen. We adviseren je graag over alle mogelijkheden.

 

Rauch meubelen op maat

De inrichting van jouw slaapkamer is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Laat jouw stijl terugkomen in jouw slaapkamer, want de slaapkamer is allang niet meer alleen een ruimte om te slapen.

Rauch heeft de mogelijkheden van bijvoorbeeld de ideale kledingkast uitgebreid. Denk hierbij aan geïntegreerde kledingmanden, kledingliften, draaibare lichten en deurdempers, om maar een aantal opties te noemen.

Rauch 20UP configurator

Online kun je met de speciale configurator, de ideale kast voor je slaapkamer samenstellen. Zo krijg je alvast een idee van hoe je slaapkamer eruit komt te zien.

Kom gerust eens langs. We helpen we je graag verder met het samenstellen van jouw garderobekasten. 

'Met de configurator stel je de ideale kast samen '