URBANSOFA

De grootste UrbanSofa by Ira Ness-showroom van Drenthe!

Wist jij dat wij de grootste UrbanSofa showroom hebben van Drenthe? Schippers Woonwereld is namelijk premium dealer van UrbanSofa. Het woonmerk UrbanSofa laat je kiezen uit talloze opties en mogelijkheden. Elke UrbanSofa-bank of -fauteuil is naar iedere woonkamer te personaliseren. Je stelt bijvoorbeeld zelf eenvoudig een eigen bank of fauteuil samen passend binnen jouw interieur. De modellen zijn leverbaar in diverse opstellingen en daarnaast kies je uit onze uitgebreide stofcollectie van UrbanSofa. Wij hebben in totaal meer dan 200 verschillende meubelstoffen en verschillende leder kleuren voor de banken en fauteuils van UrbanSofa in Emmen, Drenthe.

Duurzame meubelen bij onze UrbanSofa afdeling in Drenthe

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor een mooie prijs? Dan zit je goed bij Schippers Woonwereld, want wij verkopen UrbanSofa in Emmen, Drenthe. Van dit merk verkopen wij kwaliteitsmeubelen die geproduceerd zijn met aandacht voor mens en milieu.

Als vooruitstrevend meubelmerk veranderde UrbanSofa in 2011 de traditionele meubelhandel compleet. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren, slaat UrbanSofa schakels in het leveringsproces over. Door het uitschakelen van de marges van importeurs en groothandels, kan jouw bank of fauteuil tot wel 50% voordeliger zijn! Je nieuwe bank wordt geheel naar jouw wensen geproduceerd in een Europese fabriek. Wij verzorgen de rest van het traject en bezorgen het nieuwe bankstel bij je thuis. Zo simpel is het: Europese kwaliteit, rechtstreeks uit de fabriek.

Klik hier voor de nieuwste UrbanSofa folder!

Get the looks!

Ga voor landelijk, stoer of modern. Of beter nog, kies de rugkussens die jij zelf het mooist vindt! Maak je keuze en jouw nieuwe bank krijgt precies de looks die jouw interieur verdient. Kies uit het prachtige diamond patroon (Brooklyn), de stoere knopen (Presto) of ga voor het heerlijk tijdloze plain design (Casia).

Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa bankstel Configurator en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Oók duurzame houten meubelen bij UrbanSofa ons in Emmen!

Vanaf 2016 verkopen wij niet alleen sofa’s en fauteuils, maar ook prachtige houten meubelen. De mooiste eettafels, salontafels en hoektafels van prachtige materialen rechtstreeks vanuit de meubelproducent in Azië naar Emmen!  Ben jij op zoek naar houten meubelen van kwaliteit? Dan zit je zeker goed bij UrbanSofa in Drenthe. Bij ons weet je zeker dat jouw nieuwe eettafel of salontafel duurzaam is, want de houten meubelen worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Een droomcollectie van UrbanSofa

Ben je op zoek naar een lederen of stoffen bank? Welk UrbanSofa-meubelstuk past het beste in jouw woonkamer? Door de vele opties van UrbanSofa, zoals verschillende rugkussens en siernagels, kan iedereen zelf een bank samenstellen. Naast zitbanken en hoekbanken heeft UrbanSofa in bij ons in Drenthe ook een collectie van eetkamertafels, salontafels, kussens en kleden met vele mogelijkheden voor elke woonkamer. Wil je langskomen? Als premium dealer van UrbanSofa hebben wij een prachtige en grote winkel waar je kunt proefzitten. Wil je iets weten over garantie, aanbiedingen, kwaliteit van onze producten of onderhoud? Alle  deskundige medewerkers staan voor je klaar  in onze winkel gelegen in Emmen, Drenthe. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voordat je naar onze winkel komt? Kijk dan eens op de website van UrbanSofa of bekijk onze folders. Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd een mail sturen of bellen. 

Anderen bekeken ook:

Woonwinkel Drenthe | Interieuradvies Emmen | Eetkamerstoelen Emmen