google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

UrbanSofa

Creëer jouw eigen meubel van UrbanSofa in Drenthe

Onze UrbanSofa by Ira Ness-showroom is de grootste showroom van Drenthe! Wij zijn namelijk premium dealer. Het woonmerk UrbanSofa laat je kiezen uit talloze opties. Elke UrbanSofa-bank of -fauteuil is naar iedere woonkamer te personaliseren. Je stelt zelf eenvoudig jouw eigen bank of fauteuil samen. De modellen zijn leverbaar in diverse opstellingen en daarnaast kies je uit onze uitgebreide stofcollectie van UrbanSofa. We hebben in totaal meer dan 200 verschillende meubelstoffen en verschillende lederkleuren voor je bank of fauteuil van UrbanSofa in Drenthe.

Duurzame banken bij UrbanSofa Drenthe

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor een mooie prijs? Dan zit je goed bij Schippers Woonwereld, want wij verkopen UrbanSofa in Drenthe. Van dit merk verkopen we kwaliteitsmeubelen die geproduceerd zijn met aandacht voor mens en milieu.

Als vooruitstrevend meubelmerk veranderde UrbanSofa in 2011 de traditionele meubelhandel compleet. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren, slaat UrbanSofa schakels in het leveringsproces over. Door het uitschakelen van de marges van importeurs en groothandels, kan jouw bank of fauteuil tot wel 50% voordeliger zijn! Je nieuwe bank wordt geheel naar jouw wensen geproduceerd in een Europese fabriek. Wij verzorgen de rest van het traject en bezorgen het nieuwe bankstel bij je thuis. Zo simpel is het: Europese kwaliteit, rechtstreeks uit de fabriek.

Klik hier voor de nieuwste UrbanSofa folder!

Get the looks!

Ga voor landelijk, stoer of modern. Of beter nog, kies de rugkussens die jij zelf het mooist vindt! Maak je keuze en jouw nieuwe bank krijgt precies de looks die jouw interieur verdient. Kies uit het prachtige diamond patroon (Brooklyn), de stoere knopen (Presto) of ga voor het heerlijk tijdloze plain design (Casia).

Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa bankstel Configurator en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Houten meubelen bij UrbanSofa in Drenthe

Vanaf 2016 verkopen we niet alleen sofa’s en fauteuils, maar ook prachtige houten meubelen uit de fabriek in Azië. De mooiste eettafels, salontafels en hoektafels van prachtige materialen rechtstreeks van de meubelfabriek in Azië naar Emmen! Dus ben je op zoek naar houten meubelen van kwaliteit? Dan zit je zeker goed bij UrbanSofa in Drenthe. Bij ons weet je zeker dat jouw nieuwe eettafel of salontafel duurzaam is. De houten meubelen worden namelijk gemaakt met aandacht voor mens en milieu.

De droomcollectie van UrbanSofa

Ben je op zoek naar een lederen of stoffen bank? Welk UrbanSofa-meubelstuk past in jouw woonkamer? Door de vele opties van UrbanSofa, zoals verschillende rug kussens en siernagels, kan iedereen een bank van zijn of haar dromen samenstellen. Naast zitbanken en hoekbanken heeft UrbanSofa in Drenthe ook een collectie van eetkamertafels, salontafels, kussens en kleden met vele mogelijkheden voor elke woonkamer. Wil je langskomen? Dat kan! Als premium dealer van UrbanSofa hebben we een grote winkel waar je kunt proefzitten. Ook bieden we je alle informatie die je nodig hebt. Wil je iets weten over garantie, aanbiedingen, kwaliteit of onderhoud? Onze medewerkers staan voor je klaar in Emmen! Wil je alvast wat inspiratie opdoen voordat je naar onze winkel komt? Kijk dan eens op de website van UrbanSofa of bekijk onze folders. Heb je nog vragen? Dan bereik je ons door te bellen naar 0591-634040.

Anderen bekeken ook:

Woonwinkel Drenthe | Interieuradvies Emmen | Eetkamerstoelen Emmen