UrbanSofa

Creëer uw eigen meubel van UrbanSofa in Drenthe

Onze UrbanSofa by Ira Ness-showroom is de grootste showroom van Drenthe! Het woonmerk UrbanSofa laat u kiezen uit talloze opties. Elke UrbanSofa-bank of -fauteuil is naar iedere woonkamer te personaliseren. U stelt zelf eenvoudig uw eigen bank of fauteuil samen. De modellen zijn leverbaar in diverse opstellingen en daarnaast kiest u uit onze uitgebreide stofcollectie van UrbanSofa. We hebben in totaal meer dan 200 verschillende meubelstoffen en verschillende lederkleuren voor uw bank of fauteuil van UrbanSofa in Drenthe.

Duurzame banken bij UrbanSofa Drenthe

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit meubelen voor een mooie prijs? Dan zit u goed bij Schippers Woonwereld, want wij verkopen UrbanSofa in Drenthe. Van dit merk verkopen we kwaliteitsmeubels die geproduceerd zijn met aandacht voor mens en milieu.

Als vooruitstrevend meubelmerk veranderde UrbanSofa in 2011 de traditionele meubelhandel compleet. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren, slaat UrbanSofa schakels in het leveringsproces over. Door het uitschakelen van de marges van importeurs en groothandels, kan uw bank of fauteuil tot wel 50% goedkoper zijn! Uw nieuwe bank wordt geheel naar uw wensen geproduceerd in een Europese fabriek. Wij verzorgen de rest van het traject en bezorgen uw nieuwe bankstel bij u thuis. Zo simpel is het: Europese kwaliteit, rechtstreeks uit de fabriek.

Houten meubels uit Azië bij UrbanSofa Drenthe

Vanaf 2016 verkopen we niet alleen sofa’s en fauteuils, maar ook prachtige houten meubels uit de fabriek in Azië. De mooiste eettafels, salontafels en hoektafels van prachtige materialen rechtstreeks van de meubelfabriek in Azië naar Emmen! Dus bent u op zoek naar houten meubels van kwaliteit? Dan zit u zeker goed bij UrbanSofa in Drenthe. Bij ons weet u zeker dat uw nieuwe dressoir of buffetkast duurzaam is. De houten meubels worden namelijk gemaakt met aandacht voor mens en milieu.

De droomcollectie van UrbanSofa

Bent u op zoek naar een leren of stoffen bank? Welk UrbanSofa-meubelstuk past in uw woonkamer? Door de vele opties van UrbanSofa, zoals verschillende rugkussens en siernagels, kan iedereen een bank van zijn of haar dromen samenstellen. Naast zitbanken en hoekbanken heeft UrbanSofa in Drenthe ook een collectie van eetkamertafels, salontafels, kussens en kleden met veel mogelijkheden voor elke woonkamer. Wilt u langskomen? Dat kan! Als premium dealer van UrbanSofa hebben we een grote winkel waar u kunt proefzitten. Ook bieden we u alle informatie die u nodig heeft. Wilt u iets weten over garantie, aanbiedingen, kwaliteit of onderhoud? Onze medewerkers staan voor u klaar in Emmen! Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voordat u naar onze winkel komt? Kijk dan eens op de website van UrbanSofa of bekijk onze folders. Heeft u nog vragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0591-634040.

Anderen bekeken ook:

Woonwinkel Drenthe | Interieuradvies Emmen | Eetkamerstoelen Emmen

  • slide
  • slide
  • slide