vtwonen

In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Geschikt voor alle ruimtes in huis en voor alle stijlen. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist.  De basic items combineren prachtig met iedere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel. 

Ontdek nu heel onze collectie

Wil je onze collectie van vtwonen-meubelen in Drenthe in het echt zien? Breng dan gerust een bezoekje aan onze woonwinkel. Heb je vragen voordat je naar ons toe komt? Ga naar onze contactpagina voor de route en details om ons te bezoeken! Heb je voorafgaand aan het bezoek nog vragen over deze afdeling of onze outlet? Bel dan vooral naar 0591-634040, we staan je graag te woord! Zien we je binnenkort in onze meubelzaak?

vtwonen is dé smaakmaker en stijlmeester met heel veel wooninspiratie 

Kom langs bij onze vtwonen-meubelzaak en koop nieuwe meubelen in Emmen, Drenthe. Ben je dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een make-over? Dan wijst vtwonen je de weg. Vtwonen is dé smaakmaker en stijlmeester met heel veel wooninspiratie en praktische stylingideeën in een maandelijks tijdschrift, op de website, Instagram, Pinterest en Facebook. Je vindt een complete huiscollectie aan meubelen voor elke ruimte in huis, allemaal te koop bij onze vtwonen-meubelzaak Schippers Woonwereld in Emmen, Drenthe. Want ook jóuw huis is om te vtwonen!

Bezoek nu onze vtwonen-meubelzaak in Emmen, Drenthe

Wil je vtwonen-meubelen kopen bij een meubelzaak in Emmen, in provincie Drenthe? Breng dan een bezoekje aan de vtwonen-meubelzaak Schippers Woonwereld in Emmen, Drenthe en geniet van de vele meubelen die we in onze collectie hebben. Je kan bij ons in Drenthe terecht voor vtwonen meubelen maar ook voor andere collecties. Ben je op zoek naar een andere collectie? Bijvoorbeeld onze BePureHome-collectie? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn een van de grootste meubelzaken in het noorden, waardoor je altijd bij ons slaagt. Wil je interieuradvies ontvangen van een experts? Breng dan een bezoek aan onze vtwonen-meubelzaak in Emmen en spreek een van onze medewerkers aan. Zij helpen je verder en kijken welke stijl het beste bij jou smaakt past.