google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

Kasten

Op zoek naar een kast? Bekijk het uitgebreide assortiment bij Schippers Woonwereld

De functionaliteit van een kast staat voorop, maar dat betekent niet dat er geen ruime keuze is aan stijlen. Ga je voor stoer metaal, warm hout of een combinatie daarvan? Wij hebben een ruim assortiment in kasten, van modern tot klassiek, voor elk type interieur. Heb je advies nodig om de best passende kast te kiezen? Kom eens langs in onze winkel.

Op zoek naar een dressoir voor je interieur?

Een dressoir kan de smaakmaker zijn van elk interieur. Eerlijk gezegd mag het in geen enkele woning ontbreken.

Een dressoir is handig. Je kunt er van alles in opruimen, waardoor je de leefruimte overzichtelijk en opgeruimd  houdt en toch alles bij de hand hebt als het nodig is.

Je kunt een dressoir kiezen dat helemaal overeen komt met de rest van je interieur of je maakt van je dressoir de blikbvanger van je woonkamer. Wij hebben dressoirs in diverse stijlen, je vindt dus altijd het dressoir dat je zoekt.

De mooiste tv-meubels

Een tv-meubel is niet alleen praktisch, maar deze mag ook best mooi zijn, want wordt er niet aardig wat tijd bij de televisie doorgebracht? Niet alleen om je lievelingsfilms en -series te bekijken, maar ook om je vakantiefilms af te spelen maar ook om te gamen.

Wij laten je graag de vele stijlen en mogelijkheden zien. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je advies geven bij jouw keuze voor het juiste tv-meubel.

Wil je meer weten over tv-meubels en andere kasten in ons assortiment? Kom dan gauw een kijkje nemen in onze showroom.

Show je mooiste spullen in een vitrinekast

Heb je waardevol souvenirs, leuke kunstwerkjes van de kinderen of mooie cadeaus van familie? Een vitrinekast is een goede optie om je mooiste spulletjes te showen en dicht bij je te houden.

Moet je de vitrinekast gewoon perfect in je interieur passen of wil je de vitrinekast echt tot eyecatcher maken? Wij hebben vitrinekasten in diverse stijlen in ons assortiment.

Kom eens langs in onze showroom. We helpen je graag bij jouw keuze voor de beste kast.