Relaxfauteuils

Heerlijk wegdromen in jouw relaxfauteuil

In een fijn relaxfauteuil met goed comfort kun je je lievelingsprogramma bekijken of heerlijk wegdromen met een boek. Voor elke soort interieur hebben wij een ruime collectie relaxfauteuils. We adviseren je om in onze showroom langs te komen om je wensen te bespreken. Wil je elektrische of handmatige bediening en wat wil je allemaal bedienen? En als je er dan toch bent, kun je de relaxfauteuil direct even uitproberen.

Wat is een relaxfauteuil?

Een relaxfauteuil is een fauteuil die je naar jouw wensen kunt aanpassen, want ieder mens is uniek, zo is de een klein en de ander groot. Bij een relaxfauteuil kun je vaak kiezen uit een Large, Medium of Small versie waarbij de rugleuning in diverse standen mogelijk is. Je voeten en benen gaan heerlijk mee in de relaxstand. Bedieningen zijn zowel manueel of elektrisch.

Wil je meer weten over relaxfauteuils? Kom gerust een langs in onze showroom. Wij helpen je graag.

Stijlvolle relaxfauteuils

Omdat een fauteuil onderdeel is van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor leder, stof of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in diverse kleuren en patronen leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect aanpassen op de rest van jouw interieur.

Kom voor meer informatie over relaxfauteuils gerust eens langs in onze showroom. We helpen je graag bij het vinden van de juiste fauteuil!