Sla je slag bij de meubeloutlet in Emmen

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Als je net hebt verbouwd, of als je gaat verhuizen en jouw budget al bijna op is, kunt je bij ons jouw slag slaan. Ook als je voordelig een logeerkamer of vakantiehuis wilt inrichten of je jouw startende zoon of dochter wilt helpen aan betaalbare meubelen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een grote meubeloutlet in Emmen, waar je voordelige meubels en accessoires kunt vinden.

Wat kunt u verwachten in onze meubeloutlet in Emmen?

De meubelen in onze meubeloutlet in Drenthe zijn allemaal nieuw. Je kunt bij Schippers Woonwereld goede meubels kopen voor een lage prijs. We hebben een ruim assortiment aan banken, tafels, stoelen, kasten en nog veel meer. Een groot voordeel is dat je deze meubels meteen mee kunt nemen. Je hoeft dus niet te wachten tot de meubels klaar zijn, zoals bij veel andere meubelwinkels wel het geval is. Als je haast hebt bij het creëren van een nieuw interieur en je graag wat geld overhoudt, raden we je aan om langs te komen bij onze meubeloutlet in Emmen.

Hoe kunt u het beste outletmeubels winkelen in Emmen?

Wij hebben een groot assortiment aan meubels in de outlet in Drenthe. Je zult dus absoluut een mooie bank of eettafel met stoelen vinden. Als je jouw gehele woonkamer of slaapkamer opnieuw wilt inrichten, raden we je aan om eerst bij ons langs te komen. Je kunt dan voordelige kasten en tafels aanschaffen voor jouw kamer. En mochten er daarna nog meubels zijn die je niet hebt kunnen vinden in onze meubeloutlet in Drenthe, kun je deze altijd nog aanschaffen bij een ander budgetmerk. We kunnen je, voor de overige meubels die je niet hebt kunnen vinden, doorverwijzen naar onze andere afdeling, de Budget Home Store. Dit is een afdeling met bewust betaalbare meubelen. Ook Pand 47 outlet is een fijne afdeling met voordelige meubels.

Breng een bezoek aan onze winkel

Ben je op zoek naar de mooiste meubels voor in jouw woning? Kom dan langs bij onze meubeloutlet in Emmen. We denken graag met je mee over de juiste meubels van jouw interieur en horen graag wat jouw wensen zijn. Heb je nog vragen voor je onze winkel bezoekt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0591-634040.

Anderen bekeken ook:

Woonaccessoires Drenthe | Eetkamertafel Emmen | Grote meubelzaken Emmen

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.