Assen meubelzaak

Zoek je naar de perfecte meubelzaak in Assen? Schippers Woonwereld, gevestigd in Emmen, is de ultieme bestemming voor al jouw woon- en slaapbehoeften. De showroom is maar liefst 15.000 vierkante meter groot. Hierdoor bieden wij een uitgebreide selectie van diverse woonstijlen die passen bij elke smaak en budget. Daarnaast zijn wij de allergrootste woonwinkel in Drenthe. Kom snel langs in onze showroom om het zelf in het echt te bekijken.

Interieuradvies

Bij Schippers Woonwereld begrijpen wij dat elk huis uniek is, net als de bewoners ervan. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste meubels, kleuren en accenten om de gewenste sfeer in jouw huis te creëren. Of jij nou op zoek bent naar een complete make-over of slechts een paar aanpassingen, onze medewerkers helpen jou verder. Om jouw interieur visie tot leven brengen. Samen zorgen wij dat de ruimte niet alleen mooi is, maar ook aan al jouw behoeften voldoet. Hierdoor wordt er met nog meer plezier gewoond. Daarnaast kun je alle meubels ook alvast testen, voelen en bekijken.

Diverse woonstijlen

Bij Schippers Woonwereld begrijpen wij dat geen enkel huis hetzelfde is, en daarom bieden wij een breed scala aan diverse woonstijlen om aan al jouw inspiratie behoeften te voldoen. Of je nou houdt van moderne inrichting, landelijk wonen, Scandinavisch design, industrieel interieur of klassiek wonen. Bij ons vind je de perfecte stijl die aansluit bij jouw smaak. Onze showroom biedt een overvloed aan meubels en accessoires.

Kom snel langs in de showroom van Schippers Woonwereld

Wij nodigen jou van harte uit om snel een bezoek te brengen aan de showroom van Schippers Woonwereld. Onze showroom is meer dan alleen een plek waar meubels worden tentoongesteld; het is een inspirerende omgeving waar jij de nieuwste trends en tijdloze klassiekers kunt ontdekken. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze 15.000 vierkante meter grote showroom en jou te helpen bij het realiseren van het perfecte interieur.