COCO Maison- Winkel Drenthe

In Drenthe kun je bij Schippers Woonwereld de woonaccesoires van COCO Maison bewonderen. De juiste accessoires in jouw interieur zijn onmisbaar. In de woonwinkel kun je de prachtige accessoires bekijken, want of je nu voor industrieel, scandinavisch of modern iedere woning heeft accessoires nodig. Ontdek hoe de collecte van COCO Maison bij jouw interieur en persoonlijke stijl past!

Vind hier jouw perfecte accessoires van COCO Maison

Naast de bekende merken zoals Rirverdale en Blond Amsterdam is COCO Maison ook nu te vinden op de HOME afdeling. Het merk heeft sierkussens, verlichting, vloerkleden, wanddecoratie, vazen en nog veel meer in de collectie. COCO Maison past heel goed bij een scandinavische stijl, maar kan ook bij andere interieur stijlen worden gecombineerd. Het is een uniek merk, maar toch zeer toegankelijk. Jij kan bij jouw plek echt laten zien wat jij bent door middel van de accessoires van COCO Maison.

Waarom zijn accessoires belangrijk in jouw interieur?

Op het eerste oog kunnen accessoires heel onbelangrijk lijken in je interieur, maar het tegenovergestelde is waar. Accessoires zorgen voor de aankleding van het interieur, bovendien kunnen zij zorgen dat jouw persoonlijkheid naar voren komt in het interieur. Door kunstwerken, sierkussens, kaarsen en vazen bijvoorbeeld toe toevoegen kan bijvoorbeeld de woonkamer al een heel ander karakter uitstralen. Bij COCO Maison snappen zij dat, daardoor is ieder ontwerp uniek. Daarbij kun je accessoires ook vaak vervangen of verplaatsen, waardoor jouw interieur iedere keer weer anders is.

Bezoek onze showroom in Emmen!

Kom langs in de grootste woon showroom van Drenthe. Met ruim 15.000 vierkante meter hebben wij voor iedereen de accessoire of de meubel wat bij jouw interieur past. Van trendy sierkussens tot een goed bed wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan voor jouw klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels die aansluiten bij jouw smaak en behoeften. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons in de showroom om jouw huis jouw thuis te maken. Kom snel langs voor een inspirerende winkelervaring.