Dé UrbanSofa dealer van Drenthe

Schippers Woonwereld heeft de grootste showroom van UrbanSofa by Ira Ness-showroom in Drenthe! Schippers Woonwereld is namelijk de premium dealer. Door de talloze opties van UrbanSofa zit er altijd minimaal één bank tussen die helemaal past bij jouw woonkamer. Iedere UrbanSofa-bank of -fauteil is namelijk naar iedere woonkamer te personaliseren. Lees snel over de vakmanschap en duurzaamheid en hoe je de juiste bank kiest.

Vakmanschap en duurzaamheid

Als jij op zoek bent naar de beste kwaliteit meubelen voor een mooie prijs? Zoek dan niet verder! Dan past UrbanSofa helemaal bij jouw woon wensen. Dit merk heeft kwaliteitsmeubelen die geproduceerd zijn met aandacht voor mensen en milieu. UrbanSofa levert direct uit de fabriek, wat veel schakels in het leveringsproces overslaan. Jouw nieuwe bank wordt dus geheel naar jouw wens geproduceerd in een Europese fabriek en heeft geen marges van importeurs en groothandel.

Verder is iedere meubel een product van echt vakmanschap. Dagelijks zijn tientallen vakmensen bezig om de mooiste bank, tafels en stoelen te produceren. Tafels worden van het mooiste hout uit duurzame beheerde bossen gemaakt. Elke meubels is speciaal voor jou helemaal met de hand gemaakt. Doordat de productieproces compleet in eigen beheer is zijn de meubels ook goedkoper dan van andere partijen.

De juiste bank kiezen van UrbanSofa

De juiste bank kiezen kan soms erg lastig zijn. Daarom geeft Schippers Woonwereld jouw enkele handvatten, waarmee jij toch de mooiste bank kunt uitzoeken. Als allereerste is het verstanding om de afmetingen te bepalen en het formaat van de bank. Bij de ene woning past een hoekbank, terwijl bij de andere woning een zitbank beter past. T

en tweede is het aantal zitplekken belangrijk om vast te stellen net zoals wat jouw wensen zijn. Wil jij een comfortabele bank met lekkere zachte kussen of juist een wat stevigere bank. Dan is het belangrijk om de uitstraling van de bank te bepalen. Wil je een strakke bank of een knusse bank met losse kussens. Het is belangrijk om eerst je woonstijl te bepalen en dan de juiste bankstel erbij kiezen.  

Vind jouw UrbanSofa bij Schippers Woonwereld

Schippers Woonwereld is de grootste UrbanSofa dealer van Drenthe! Dus wil jij de complete collectie bekijken of wooninspiratie op doen, kom dan langs! Schippers Woonwereld is niet alleen de UrbanSofa dealer, maar het is zelfs dé grootste woonwinkel van Drenthe met maar liefst een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Kom snel langs en ontdek welke bank het beste bij jou past!