Interliving

Interliving gaat met u om tafel

Kom langs voor advies

Interliving geeft vorm aan tafelen

Aandacht voor dat wat belangrijk is, krijgt vorm met het tafelconcept van Interliving.

Met magnifieke maatwerkmogelijkheden en hoogwaardige materialen die zowel mooi als praktisch zijn, maakt u van uw eettafel een bijzondere plek om samen te zijn. Met een diversiteit in vormen, materialen en kleuren, wordt uw persoonlijke stijl weerspiegeld in uw eettafel en is er voor elk interieur een passende eettafel samen te stellen.

Ontdek de tafels van Interliving. Onze interieurspecialisten laten u graag alle mogelijkheden zien.

Kom naar de showroom in Emmen en vraag om advies!

Stel uw eigen unieke tafel samen

De mogelijkheden van Interliving tafels zijn eindeloos! Om te komen tot de ideale eettafel denken onze interieurspecialisten graag met u mee over de vorm, grootte, afwerking en materialen. Zo kan het bijvoorbeeld praktisch zijn om te kiezen voor een ronde eettafel op het moment dat de ruimte beperkt is, of juist voor een rechte tafel met een eetkamerbank. Ook is er een uitschuifbare eettafel in de collectie waarbij u in een handomdraai extra zitplaatsen creëert.

Kies de ideale vorm en maat van uw eettafel

Op basis van uw wensen, gebruik en persoonlijke voorkeur kunnen onze interieurspecialisten u adviseren over de vorm van het blad. In de collectie van Interliving zijn rechte tafels, ronde tafels, ovale tafels en bootvormige tafels opgenomen die elk hun eigen voordelen hebben en een andere beleving geven. Alle vormen zijn beschikbaar in diverse afmetingen.

Kies de dikte en randafwerking

Er zijn veel mogelijkheden om het blad persoonlijk te maken met een eigen randafwerking. Denkt u bijvoorbeeld aan recht, organisch, verjongd, afgeronde hoeken, en zo zijn er meer mogelijkheden. Ook is het tafelblad verkrijgbaar in diverse diktes. Een dikker tafelblad in combinatie met een standaard randafwerking, geeft wat meer body aan de tafel. Kiest u voor een verjongde randafwerking, dan is een dunner tafelblad mooier.

Kies uw favoriete eettafelpoot

Niet alleen het blad is bepalend voor de uitstraling van uw tafel. Er zijn 9 soorten poten om uw tafel stijlvol en praktisch op hoogte te brengen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een kruispoot, rechte poot, spinpoot of U-poot in eiken of noten of gepoedercoat zwart. Wat is uw stijl?

Kies uw materiaal en kleur

Het tafelblad is verkrijgbaar in eikenhout, notenhout en HPL. Hout kan worden afgewerkt in lak of olie, beide in 6 verschillende kleuren. HPL is verkrijgbaar in 8 verschillende uitvoeringen. Zo kunt u, met alle mogelijkheden uw ideale eettafel samenstellen.

Samen ontdekken we de mogelijkheden

Schippers Woonwereld is de Interliving specialist in Emmen. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken we alle mogelijkheden in de showroom, om zo zorgvuldig de ideale tafel samen te stellen. Ontdek alle tafels van Interliving en completeer desgewenst uw eethoek met comfortabele eetkamerstoelen uit de Interliving collectie. Onze interieurspecialisten denken graag met u mee. Interliving wonen. Made for me.