Natuzzi Editions- winkel drenthe

Het Italiaanse woonmerk Natuzzi is in Drenthe bij Schippers Woonwereld te bekijken. Hier ontmoet tijdloos Italiaans design de warme gastvrijheid van het noorden. Als je op zoek bent naar meubels die van leer zijn, dan ben je bij Natuzzi op hét juiste adres. Leer is de specialiteit van Natuzzi Editions. Met een gevarieerde collectie hoogwaardige meubelstukken die de perfecte balans vinden tussen vorm en functie. Laat je inspireren en verleiden in de grootste showroom van heel Drenthe. Lees snel verder over alle ins en outs van Natuzzi meubels.

Natuzzi Editions meubels

Natuzzi combineert Italiaans design met verfijning en vakmanschap. Meer dan 60 jaar ervaring heeft Natuzzi al met het ontwerpen van meubels. Het merk komt oorspronkelijk uit zuid Italië. De collectie omvat banken, fauteuils, tafels en meer, en wordt gekenmerkt door aandacht voor detail en comfort. De meubels van Natuzzi Editions worden vervaardigd duurzame materialen en zijn ontworpen om in elk interieur te passen. Met een tijdloze esthetiek en functionaliteit die gericht is op jouw levensstijl, zijn Natuzzi Editions-meubels een investering in schoonheid en comfort.

Ontdek Natuzzi Editions bij Schippers Woonwereld

Bij Schippers Woonwereld in Drenthe kun je het vakmanschap van Natuzzi Editions ontdekken. Onze showroom in Emmen heeft 500 vierkante meter van de hele showroom gevuld met deze collectie. Of je nu op zoek bent naar een elegante bank om je woonkamer nieuw leven in te blazen of een comfortabele fauteuil om je leeshoek compleet te maken, bij ons vind je een breed scala aan Natuzzi meubels. Onze medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte meubelstukken die passen bij jouw smaak en behoeften.

Kom langs in onze showroom in Emmen!

Schippers Woonwereld nodigt je van harte uit om langs te komen in onze showroom in Emmen, Drenthe. In onze showroom vind je een uitgebreide selectie meubels, variërend van banken en fauteuils tot tafels en meer. Of je nu een specifiek meubelstuk in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie. Bij ons kun je de comfortabele luxe en tijdloze elegantie van Natuzzi Editions persoonlijk ervaren.