Stadskanaal meubelzaak

Ben je op zoek naar de perfecte meubelzaak in Stadskanaal? Schippers Woonwereld, gevestigd in het bruisende Emmen, is de ultieme bestemming voor al jouw woon- en slaapbehoeften. Met een indrukwekkende showroom van maar liefst 15.000 vierkante meter bieden wij een uitgebreide selectie van diverse woonstijlen die passen bij elke smaak en budget.

Diverse woonstijlen

Bij Schippers Woonwereld bieden wij een wereld van verschillende afdelingen, elk gewijd aan specifieke woonstijlen. Van trendy merken zoals Xooon, Vtwonen en Henders & Hazel tot prachtige, landelijke merken zoals UrbanSofa, onze selectie omvat alles. Hier kun jij jouw persoonlijke woonstijl ontdekken en verfijnen, ongeacht jouw voorkeur. Niet alleen hebben wij diverse woonstijlen voor de woonkamer of eetkamer, maar ook voor het slapen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het slapen. Het is voor iedereen belangrijk om een fijne omgeving te hebben voor het slapen, maar het bed is ook ontzettend belangrijk. Onze deskundigen kunnen jouw het juiste advies geven over de slaapkamer.

Woon- en stylingadvies

Bij Schippers Woonwereld is het mogelijk om je gehele interieur te shoppen, en wel in onze fysieke winkel in Emmen. Dankzij de diversiteit aan woonstijlen wordt dit een eenvoudige taak. Bovendien krijg je de kans om te experimenteren met verschillende meubels en accessoires uit onze winkel. Je kunt je aankopen direct in de winkel bekijken en mee naar huis nemen. Onze medewerkers staan ook klaar om je te assisteren bij het vakkundig inrichten van je woonkamer of slaapkamer. Op deze manier ben je verzekerd van een interieur dat volledig voldoet aan al jouw wensen.

Kom langs bij Schippers Woonwereld

Geïnteresseerd geraakt na het lezen van de tekst? Kom dan langs in onze mooie, inspirerende showroom. Onze showroom biedt de mogelijkheid om alle collecties van dichtbij te bekijken en de sfeer te proeven. Onze deskundige medewerkers staan voor jouw klaar om u te adviseren over de keuzes voor jouw woon- en slaapwensen. Op de website staat ook onze collectie, bekijk hier de collectie van de eetkamerstoelen en bedden.