Grote meubelwinkel in Drenthe

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Je vindt in de provincie Drenthe de juiste meubelwinkel in Emmen met grote voorraad. Je hoeft niet naar een woonboulevard in de Randstad om jouw nieuwe meubels in te kopen. Gemakkelijk rijd je naar onze meubelwinkel in Drenthe en parkeer je gratis voor de deur. Ook verwelkomen wij veel mensen uit Overijssel die graag bij onze meubelwinkel langskomen. Wat kun je ervaren in onze meubelwinkel in Drenthe? Ontdek het snel bij Schippers Woonwereld!

Geschikt interieuradvies in onze meubelwinkel in Drenthe

Nieuwe meubels zijn een grote aankoop. Daar moet je ongetwijfeld lang over nadenken. Hoe weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt en klaar bent om jouw nieuwe interieur compleet te maken met een mooie set eetkamerstoelen of misschien een groot dressoir? Wij helpen daar graag mee. In onze meubelwinkel in Drenthe geven we je eerlijk advies over onze meubels en bespreken we de verschillende stijlen en trends met jou. Zo weet je zeker dat je heel lang blij bent met jouw nieuwe aankopen.

Een grote outlet in de meubelwinkel in Drenthe

Kijk ook eens rond in onze outlet. Hier kun je meubels shoppen met korting. Hanglampen, hoekbanken, salontafels; je vindt het allemaal in onze meubelwinkel in Drenthe. Van eetkamerstoelen tot tv-meubels: wij hebben een groot assortiment aan outletmeubels in onze meubelwinkel in Drenthe. Maak jouw interieur af met onze afgeprijsde accessoires. Wat zul jij je thuis voelen in jouw nieuwe interieur dat je met korting bij elkaar gewinkeld hebt. Dat is extra genieten.

Ontdek de vele merken in onze meubelwinkel in Drenthe

Met 25.000 m² aan woonoppervlak hebben we in Emmen waarschijnlijk de meubels die jij zoekt. Je kunt bij ons genieten van verschillende merken die allemaal over eigen kwaliteiten beschikken. Bijvoorbeeld het moderne Henders & Hazel, of onze goed geprijsde Home Budget Store. Was je eigenlijk op zoek naar een meubelwinkel in Overijssel, of Groningen wellicht? Wij kunnen je vertellen dat de extra kilometers naar onze meubelwinkel het absoluut waard zijn. Onze meubelwinkel bevindt zich op 60 kilometer van Overijssel. Binnen een uurtje ben je hier en je zult er geen spijt van hebben. Kom je langs bij onze meubelwinkel in Drenthe? Bel naar 0591-634040 als je vragen hebt of alvast op zoek bent naar advies.

Anderen bekeken ook:

Hippe meubels Drenthe | Budget Home Store Emmen | Interieuradvies Emmen

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields