google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

Grote meubelwinkel nabij Overijssel

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Bezoek onze meubelwinkel in Emmen, ook goed bereikbaar vanuit Overijssel. Je hoeft niet naar een woonboulevard ver weg om je nieuwe meubelen in te kopen. Gemakkelijk rijd je naar onze meubelwinkel in Drenthe waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Ook verwelkomen wij veel mensen uit Overijssel die graag bij onze meubelwinkel langskomen. Wat kun je ervaren in onze meubelwinkel in Emmen? Ontdek het snel bij Schippers Woonwereld!

Geschikt interieuradvies in onze meubelwinkel nabij Overijssel

Nieuwe hippe meubelen zijn een grote aankoop. Daar moet je ongetwijfeld lang over nadenken. Hoe weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt en klaar bent om jouw nieuwe interieur compleet te maken met een mooie set eetkamerstoelen of misschien een groot dressoir? Wij helpen daar graag bij. In onze meubelwinkel in Emmen geven we je eerlijk advies over onze meubelen en bespreken we de verschillende stijlen en trends met je. Zoals bijvoorbeeld onze vtwonen meubels. Zo weet je zeker dat je heel lang blij bent met jouw nieuwe aankopen.

Een grote outlet in onze meubelwinkel in Emmen, nabij Overijssel

Kijk ook eens rond in onze outlet. Hier kun je meubelen shoppen met korting. Hanglampen, hoekbanken, salontafels; je vindt het allemaal in onze Budget Home Store in Emmen. Van eetkamerstoelen tot tv-meubelen: wij hebben een groot assortiment aan outletmeubelen van Pand 47 in onze meubelwinkel. Maak jouw interieur af met onze afgeprijsde accessoires. Je zult je thuis voelen in jouw nieuwe interieur dat je voor een mooie prijs bij elkaar geshopt hebt. Dat is extra genieten!

Ontdek de vele merken in onze meubelwinkel

Met 15.000 m² aan woonoppervlakte, hebben we in Emmen de meubelen die je zoekt. Je kunt bij ons genieten van verschillende merken die allemaal over eigen kwaliteiten beschikken. Bijvoorbeeld het moderne BePureHome. Was je eigenlijk op zoek naar een meubelwinkel in Overijssel, of Groningen wellicht? Wij kunnen je vertellen dat de extra kilometers naar onze meubelwinkel het absoluut waard zijn. Onze meubelwinkel bevindt zich op 60 kilometer van Overijssel. Binnen een uurtje ben je hier en je zult er geen spijt van krijgen. Het is ook aan te raden om interieuradvies aan te vragen. Kom je langs bij onze meubelwinkel? Bel naar 0591-634040 als je vragen hebt of alvast op zoek bent naar advies.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields