google-site-verification=jVA8HdmBn53GJYoV023_8_ThIAeOZ9c_yIX295GXP1Y

Eén woonwinkel voor al jouw woonwensen in Drenthe

Bezoek onze winkel en breng jouw interieur weer tot leven!

Maak direct jouw afspraak!

De mooiste woonconcepten
15.000 m² aan artikelen
Voor ieder budget

Stel je eens voor, één grote winkel voor al jouw woonwensen, dát is onze woonwinkel in Drenthe. Of je nu op zoek bent naar voordeligere meubelen of juist high-end designbanken en -fauteuils: je vindt het allemaal onder één dak in onze winkel in Emmen. Bij Schippers Woonwereld kun je terecht voor een grote variatie aan meubelen en accessoires voor in jouw nieuwe huis. Ook als je jouw interieur wilt vernieuwen of mooie designmeubelen in huis wilt halen, kun je bij ons terecht. We vertellen je graag de redenen om langs te komen in onze woonwinkel in Drenthe.

Persoonlijke service in onze woonwinkel in Drenthe

Kom langs in onze woonwinkel in Drenthe en geniet van persoonlijke service. Weet je niet zo goed welke salontafel past bij het bankstel in jouw woonkamer? Neem dan gerust een foto van je bankstel mee. Dan kunnen we je gemakkelijk adviseren. Onze medewerkers zijn voorzien van alle informatie om jou goed te helpen met je interieurvragen. Wij bieden ook 3D-interieuradvies aan in onze winkel. Zo kun je jouw nieuwe interieur levensecht bekijken, voordat je de nieuwe meubelen aanschaft. Je zult tevreden de winkel uit lopen met het juiste meubel voor jouw interieur.

Alles onder één dak in onze woonwinkel in Drenthe

Als je hippe meubelen shoppen wilt shoppen, kun je terecht in onze woonwinkel in Drenthe. Wij hebben heel veel afdelingen onder één dak. Deze afdelingen noemen wij ‘woonwerelden’. Je vindt hier verschillende merken die allemaal een eigen uitstraling hebben, zoals het budgetmerk Budget Home Store: meubelen die bewust betaalbaar zijn. Een andere sfeervolle afdeling is In Home. De leuke woonaccessoires, kussens en kaarsen die je hier koopt en ook ziet in onze folders, maken jouw interieur echt af. Vind al onze afdelingen in onze woonwinkel in Drenthe.

Ontdek de laatste trends bij onze woonwinkel

Wat al onze merken gemeen hebben, is dat ze allemaal meegaan met de laatste interieurtrends. De meubelen die je bij ons koopt, zijn van het laatste seizoen. Je zult in je nopjes zijn met je nieuwe dressoir of fauteuil van UrbanSofa. Ook kunnen we bij veel meubelen maatwerk toepassen. Dit betekent dat je zelf nog elementen kunt aanpassen om je nieuwe meubel helemaal naar jouw smaak te maken. Kom je langs bij onze woonwinkel in Drenthe? Ook vanaf Overijssel en Groningen is onze woonwinkel in Emmen goed te bereiken. Tot snel! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0591-634040.

Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Form fields