Interieur Assen

Kom langs bij Schippers Woonwereld om interieurinspiratie op te doen. Onze showroom, gevestigd in Emmen is niet zomaar een meubelzaak. Het is een bron van inspiratie en verfijnde stijlen die jouw huis tot leven brengen. Met 15.000 vierkante meter aan inspirerende ruimte bieden wij diverse collectie meubels en accessoires die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en financiële mogelijkheden. Ontdek hoe Schippers Woonwereld jouw interieur tot bloei kan brengen en dat jij kunt genieten van een huis dat echt thuis voelt.

Interieurstyling

Bij Schippers Woonwereld geloven wij dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl en unieke smaak. Onze experts staan voor jou klaar om te helpen bij het creëren van het interieur dat perfect past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar Scandinavische stijl of industrieel Schippers Woonwereld heeft het allemaal.

Daarnaast kun je niet alleen je woonkamer, maar ook je slaapkamer bij Schippers Woonwereld inrichten. Ieder detail kan zorgvuldig worden uitgezocht om de unieke stijl te krijgen.

Ontdek onze diverse woonmerken en collecties

Bij Schippers Woonwereld geloven we in keuzemogelijkheden en diversiteit als het om interieur gaat. Daarom presenteren we een uitgebreide verzameling woonmerken en collecties die variëren van trendy en eigentijds tot tijdloos en klassiek. Of u nu op zoek bent naar strakke lijnen en minimalistisch design, of eerder warme houttinten en landelijke charme prefereert, onze woonmerken en collecties bieden voor elk wat wils. Van gerenommeerde merken zoals Xooon, Vtwonen en Henders & Hazel tot prachtige, landelijke woonmerken zoals UrbanSofa, wij hebben de stijlen en opties om uw interieurvisie tot leven te brengen.

Kom langs in onze showroom

Kom langs bij Schippers Woonwereld om de inspirerende showroom te bezoeken. De grootste showroom van heel Drenthe. Door de uitgebreide collectie, decoraties en accessoires die geschikt zijn voor elke smaak en budget. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom Schippers Woonwereld jouw bestemming is voor stijlvol wonen.