Interieur Stadskanaal

Breng een bezoek aan Schippers Woonwereld en laat je inspireren op het gebied van interieur. Onze showroom bestaat uit 15.000 vierkante meter en is een bron van inspiratie voor jouw huis. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of deskundig advies, bij Schippers Woonwereld vind je alles om jouw interieurwensen te vervullen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om van je huis een plek te maken die écht als thuis voelt. Lees snel verder hoe wij jou kunnen helpen om het perfecte interieur in te richten.

Slaapkamer inspiratie

De slaapkamer is een intieme en persoonlijke ruimte waar je tot rust komt na een lange dag. Bij Schippers Woonwereld begrijpen wij het belang van een slaapkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een oase van comfort, stijl en rust biedt. Onze showroom zit boordevol inspiratie voor slaapkamer inrichting, of je nu op zoek bent naar een moderne, romantische, of juist minimalistische uitstraling. Van luxueuze bedden tot prachtige nachtkastjes en sfeervolle verlichting, ontdek bij ons de ideeën en meubels die jouw slaapkamer omtoveren tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en opladen.

Verschillende woonstijlen en trends

De wereld van interieurdesign verandert voortdurend en biedt een overvloed aan woonstijlen en trends om uit te kiezen. Bij Schippers Woonwereld nemen wij je graag mee op een reis door deze diverse landschappen van stijl. Of je nu geïnspireerd bent door de eenvoud van Scandinavisch design, de warmte van een landelijke inrichting, of de strakke lijnen van modern minimalisme. Onze experts staan klaar om jou te adviseren over de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, zodat jouw interieur zowel functioneel als prachtig is. Laat je inspireren door de variëteit aan woonstijlen en trends die Schippers Woonwereld te bieden heeft.

Bezoek onze showroom in Emmen

Kom langs bij onze showroom in Emmen. De grootste meubel showroom in heel Drenthe. Hier vind je een uitgebreide collectie meubels, decoraties en accessoires die geschikt zijn voor elke smaak en elk budget. Ontdek vandaag nog waarom Schippers Woonwereld jouw ultieme bestemming is voor stijlvol wonen.