Xooon-winkel Drenthe

Xooon geeft een uniek karakter aan je interieur door middel van opvallende designmeubelen die geïnspireerd zijn op de wereld om ons heen. De collectie van Xooon, bestaande uit meubels met diverse vormen, kleuren, texturen en materialen, wordt gepresenteerd in onze winkel bij Schippers Woonwereld in Drenthe. Hier kun je de meubels zelf ervaren en bewonderen. In dit artikel laten we je kennismaken met Xooon-meubels en de diverse woonstijlen die ze vertegenwoordigen.

Xooon meubels

Alle meubels van Xooon zijn ontworpen door getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Wat deze ontwerpers gemeen hebben, is hun streven naar exclusieve en betaalbare meubelstukken. De geschiedenis van het Xooon-merk gaat terug tot 1968, wat betekent dat ze over decennia aan ervaring beschikken. Bij Schippers Woonwereld staan onze experts klaar om je te helpen het perfecte Xooon-meubel te kiezen dat naadloos bij jouw interieur past.

Diverse woonstijlen van Xooon

Het merk Xooon biedt een uitgebreide collectie meubels die diverse woonstijlen omvatten. Ongeacht of je een Scandinavisch, industrieel of minimalistisch interieur hebt, er is altijd een Xooon-meubel dat bij jouw persoonlijke smaak en stijl past. Schippers Woonwereld staat klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van de mooiste meubelstukken van Xooon die jouw interieur tot leven brengen.

Kom langs bij Schippers Woonwereld

Wij nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan de grootste woonwinkel in Drenthe, Schippers Woonwereld. Onze winkel beslaat maar liefst 15.000 vierkante meter en biedt een uitgebreide collectie meubels, zodat je altijd iets kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Onze deskundige experts staan tot je beschikking om je te voorzien van inspiratie en advies. Kom langs bij Schippers Woonwereld en ontdek hoe wij jou kunnen helpen het ideale meubelstuk te vinden dat jouw ruimte compleet maakt. Beleef het zelf en ervaar de wereld van Xooon in onze winkel in Drenthe.